Δελτίο Τύπου 30/9/2017
Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση από την αθρόα συμμετοχή του κόσμου στην Ε κατασκήνωση του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας που γιόρτασε τη γιορτή τσικουδιάς ο Σύλλογος Κρητών Νέας Μάκρης Μαραθώνα. Στις πρώτες γραμμές μάχης δυνατή στυλοβάτες του πολιτισμού τα μέλη του Δ.Σ. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Νταγιαντάς βαθιά συγκινημένος από την μεγάλη κοσμοσυρροή παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. όλους όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση Επίσης ευχαρίστησε το Δήμο για την παραχώρηση της αίθουσας στο σύλλογο για να μπορεί να πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις του στην προσπάθειά του να διατηρήσει τις παραδόσεις του εκτός νησιού. Ευχαρίστησε όλους και όλες που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η βραδιά της εκδήλωσης
Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρέστηκε ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ Στέργιος Τσίρκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Χατζηγιάννης, Γιώργος Νησιώτης, Κώστας Λάσκος, Χρήστος Στάμος, Βαγγέλης Σωτηρίου, Μανώλης Γεωργάτος, Νίκος Στεφανίδης, Αναστασία Παππά.
Ο Πρόεδρος Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Νίκος Ζουμπουρλής, ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Μαραθώνα κ. Άγγελος Λένας, οι κοινοτικοί σύμβουλοι κυρία Ευγενία Φώη, Παρασκευή Ζουμπουρλή-Κάκκαρη.
Από το κοινωνικό φροντιστήριο κύριος Πούλος Πασχάλης.
Οι πρόεδροι των συλλόγων Ηπειρωτών κ Βασιλείου Δημήτριος, Ρουμελιωτών κ Αλεξόπουλος Κώστας και ο τέως πρόεδρος των Ηπειρωτών Βαγγέλης Φωτόπουλος.
Ευχαρίστησε τους χορηγούς του συλλόγου που παρά την κρίση κάθε φορά στηρίζουν το Σύλλογο και τους δίνουν πνοή ανάσας για να μπορεί να εκπληρώνει τις εκδηλώσεις του.
Χορηγοί στην εκδήλωση.
  • Τα Φροντιστήρια Βογιατζή από τη Νέα Μάκρη
  • Το Μαραθώνιο Ιατρικό Κέντρο από τη Νέα Μάκρη
  • Το μεζεδοπωλείο η παραλία του Στέλιου Τερζάκη από την παραλία του Μαραθώνα
  • Ο φούρνος Μολώνης από τη Νέα Μάκρη
  • Ο φούρνος του Νίκου Δήμας στην Αγία Μαρίνα
  • Οι οικοδομικές και διακοσμητικές επιχειρήσεις Βασίλη Πιστικίδη από τη διασταύρωση Ραφήνας
  • Οι ασφάλειες ζωής και αυτοκινήτων Ιερόθεου Προίσκου
  • Οι παραγωγοί από τον Μαραθώνα κυρία Παναγιώτα Κοροβέση, Ηλίας Μπουκουβάλας
  • Το φωτοτυπικό κέντρο λυχνία για τις αφίσες
  • Ο σταθμός Κρήτη FM για την διαφήμιση της εκδήλωσης.
Ήταν μία όμορφη βραδιά γεμάτη χρώμα και άρωμα κρητικό. Το καζάνι δεν σταματούσε να βράζει αυτό το διάφανο μυρωδάτο νέκταρ όλη τη νύχτα. Οι γλυκές μελωδίες από το εξαίρετο μουσικό σχήμα των αδερφών Θύμιου και Μιχάλη Κοζωνάκη έδωσαν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να κυλήσει μία όμορφη και αξέχαστη βραδιά.
Πρωταγωνιστές της οι νέοι και οι νέες που κρατούσαν τα σκήπτρα στην πίστα ακούραστα μέχρι τις Πρωινές ώρες
Δείτε φωτογραφίες και video από την εκδήλωση στις αντίστοιχες ενότητες της ιστοσελίδας μας.